Stress en burnout behandeling met therapie bij Psycholoog Emmen

Op is op

Gelukkig zijn we geen batterij, met precies genoeg energie voor elke dag en als het op is, is het op. Nee, bij ons zit het net even anders. Als jouw batterij op is, kun je doorgaan. Gelukkig maar, want soms is het gewoon even nodig.

Daar schuilt ook het gevaar. Want als je dat kunt, kun je het de volgende dag ook. Iedereen denkt dat je het altijd kunt, als je al een poosje zo doorgaat. En dan doen ze er nog een schepje bovenop.

Voor je het weet is jouw batterij écht op. Maar dan ook écht. En dan kun je je niet meer ‘even opladen’.

Hoe voorkom je een burnout?

Door niet alsmaar door te jakkeren. Vraag is dan natuurlijk: wanneer ben je aan het jakkeren? De wereld gaat steeds sneller, om je baan te behouden zul je er moeten zijn voor de baas, je gezin heeft aandacht nodig, vrienden. En kom op, iedereen moet dat toch doen?

Dat is natuurlijk niet waar. Je kunt jouw leven niet meten naar hoe druk een ander het heeft. Waarschijnlijk heb je jezelf al tientallen malen afgevraagd of je geen burn out hebt voordat je er één hebt. Maar je hebt niet goed geluisterd. Je voorkomt een burnout door goed naar jezelf te luisteren.

Gelukkig goed te behandelen

Veel mensen krijgen een keer in hun carrière een burnout. De beroepspraktijk heeft er veel aandacht aan besteed en we kunnen een burnout goed en snel behandelen. We herstellen je energieke gevoel, we werken aan hoe je goed en gericht kunt ontspannen, hoe je je energie over een dag verdeelt, hoe je kunt geven, maar ook nemen.

Online therapie

Burnout kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan even door naar de online psycholoog van intherapie-online.

Contact met psycholoog Emmen

Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies in jouw situatie? Bel dan naar ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van de juiste hulp. Onze medewerkers zijn geschoold in de psychologie en weten welke behandeling het beste past bij jouw hulpvraag. Wij kunnen ook afspraken inplannen bij een psycholoog en vaak zonder wachtlijst. Bel ons op 085 4014720.