Therapie in Emmen

Warm, betrokken en trefzeker

De werkstijl van Psycholoog Emmen is warm en betrokken. Het is belangrijk dat je aan jezelf werkt in een omgeving waar je je veilig in voelt. Waar je verhaal altijd goed gehoord wordt door iemand die onophoudelijk je talenten en vaardigheden weet te vinden.Wij zijn er van overtuigd dat menselijke betrokkenheid en toewijding de basis van persoonlijke groei zijn.

Vakbekwame begeleiding

Naast die intermenselijke basis is vakbekwaamheid de tweede voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Wij ervaren die verantwoordelijkheid en handelen er naar. Niet alleen door op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen, maar ook door op elk moment de beste prestatie te leveren.Dat betekent dat je snel inzicht krijgt, dat we het je niet altijd makkelijk maken en dat we samen bergen kunnen verzetten. Je zult merken dat die grondhouding aanstekelijk werkt en dat je al snel resultaat boekt.

Praten én werken

In de behandeling gaan we samen op onderzoek én aan het werk. We nemen de tijd om te praten, te analyseren, maar we gaan ook echt dingen uitproberen, aan de slag. Het blijft dus niet bij praten alleen. Je zult merken dat juist de combinatie van concreet en oplossingsgericht werken en tijd nemen voor verdieping en bespiegeling je helpt; niet alleen om je klacht op te lossen, maar om daadwerkelijk te groeien.De behandelingen van Psycholoog Emmen hebben in de regel prachtig resultaat voor de cliënten. Aan het eind van de rit is de klacht verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen, je hebt jezelf hervonden – op eigen kracht.

Kijk ook hier eens

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psycholoog Emmen. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Contact met psycholoog Emmen

Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies in jouw situatie? Bel dan naar ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van de juiste hulp. Onze medewerkers zijn geschoold in de psychologie en weten welke behandeling het beste past bij jouw hulpvraag. Wij kunnen ook afspraken inplannen bij een psycholoog en vaak zonder wachtlijst. Bel ons op 085 4014720.